lagerudlejes-ringsted.dk: Lager i Benløse

Lager i Benløse

Om Benløse

Benløse, der ligger i Benløse sogn, er en forstad til Ringsted. Benløse var tidligere en selvstændig by, der indtil 1970 også havde sin egen kommune, Benløse Kommune. Op til omkring år 1900 var det en almindelig landsby med købmand, kirke og en skole. Den del af byen kaldes nu Gammel Benløse.

Eftersom byen blev mere og mere bebygget smeltede den til sidst sammen med Ringsted. E20-motorvejen, der løber igennem Ringsted, skiller i realiteten Benløse fra resten af Ringsted. I dag er Benløse stadig i vækst og sørger for, at Ringsted som by også vokser sig større mod Nord.

 

Værd at besøge i Benløse

-          - Benløse Kirke

-         -  Benløsehallen

 

Benløse’s geografi:

Benløse havde i 2011 5.065 indbyggere. Den ligger nord for Ringsted og skilles fra resten af Ringsted af E20 motorvejen.

 

Links om Benløse

Om Benløse på Wikipedia 

Benløse Kirke 

Ringsted Kommune 

Kort over Benløse 

Visit Ringsted 

Der findes mange former for lager til leje: Store lagerhaller på mange tusinde m2, storage-løsninger til erhverv, lagerbygninger på gårde osv. Prisen på lagerlokaler afhænger utroligt meget at afstand fra motorvej eller landevej, nærhed til storbyer, loftshøjde, isolering, tilkørselsforhold , gulvkvalitet og om der er tilknyttet administrationslokaler (kontor/mandskabsrum/toilet). Så hvis du kun skal tilgå lageret sjældent, er der mange penge at spare ved at vælge nogle lagerlokaler du skal køre lidt længere for at komme til.

Relaterede emner

Mere i denne kategori: « Malmø Erritsø »